4 okt – Night University 2018

sep 13 2018 Published by under Science Café

Ook dit jaar draagt het Science Café Tilburg weer een steentje bij aan het programma van de Night University. Op donderdag 4 oktober, Werelddierendag, zet Tilburg University de deuren wagenwijd open: iedereen is welkom in de Science ZooOp de bruisende universiteitscampus staat deze ‘nacht’ de ontmoeting tussen wetenschap en samenleving centraal, want wetenschap is voor iedereen. Je kunt volop kiezen uit allerlei presentaties, debatten, rondleidingen, workshops, experimenten en culturele optredens. Het volledige programma van de Night University is hier te vinden.

Lezingen namens het Science Café Tilburg (Dante-gebouw Z1):

Datum: Donderdag 4 oktober 2018
Tijd: 18:30u – 01:00u
Locatie: Tilburg University
Entree: Gratis

No responses yet

Geef een antwoord

Anti-spamcontrole: *